Phone

Call us on  +49 3328 3516 0

Slide Image 1

Деловни области

 • Транспорт и логистика

  pei tel нуди неколку производи и решенија за секторот на транспорт и логистика, од висококвалитетни мобилни микрофони за маневрирање во возила до решенија за пренос на мобилни податоци и добро опремен телефон за автомобил со интегриран GPS модул за телематски апликации.

 • Јавен транспорт

  Многу возови, автобуси и такси возила користат радио технологија за да останат поврзани во секоја ситуација. Нашите додатоци за радио, кои совршено се погодни за овој сектор, се компатибилни со повеќето основни радио системи и GSM-R решенија.

 • Јавна безбедност и итни случаи

  Јавната безбедност и службата за итна помош се потпираат на сигурната комуникација. Поради ова се стремиме да обезбедиме најдобар квалитет за нашите клиенти. Сите наши додатоци за радио многу се користат во полицијата, пожарникарските бригади и службите за итна помош во неколку земји.

 • Индустрија

  pei tel развива и обезбедува индивидуални решенија за индустријата, какви што се системи за следење вработени кои работат сами и апарат за безжичен пренос на податоци. Целиот развоен процес се фокусира на потребите и барањата на клиентите.

Производи и решенија